четвъртък, 18 юни 2020 г.

ПРОГРАМАТА НА ХОРАТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ - ФИЛОСОФИЯ

Първите хора имаха задачата да  работят  за да се изхранват  , да се съвукопляват за да се размножават , и да се грижат за планетата , растенията и животните върху нея , колкото им е възможно . Да не я рушат . Ясно  е определена целта на създаването на човека - да е владелец на планетата . Основно и завинаги са създадени два пола - мъжки и женски със съответните белези на пола . Разграничени са  задълженията на двата пола . Жената с мъка да износва плода на утробата си и с  болка да ражда деца . Мъжът с пот на челото да изкарва прехраната . Колкото и да се напъват разни съвременни  движения , оракули , феминисти  и каквито  ви дойдат на ум -
ТОВА Е ПРОГРАМАТА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ТУК И СЕГА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !
Господ явно е решил , че след като е създал  човека по свой образ и подобие , той - плодът на ръцете и  волята му , ще притежава и неговите морални качества , ще мисли и ще разсъждава като него .Ще живее с благодарност към своят създател и ще му благодари и като му принася дарове  .
Има един важен момент. 
БОГ ПРЕДПОЛАГА , ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ИМАТ  НАЧИНЪТ НА МИСЛЕНЕ И МОРАЛЪТ НА  БОГА !
Какъв е проблемът ? 
Още тук в ранният период на човечеството трябва да си представим , че хората излъчват някаква енергия , докато мислят , чувстват , прдприемат някакво действие .
Това е начинът  създателят да поддържа връзка със своето творение .
Погледнато от  днешният ден , нещата стават съвсем  разбираеми . 
Вселената не може да съществува без ред и взаимовръзка  Редът е който поддържа  цялостта на всемира .
Пристъпването  на морала  води  до унищожаването  на човешкият род  в различни периоди след  сътворяването му .