неделя, 10 май 2020 г.

Какво е различното при Дева Мария

Християнския свят  боготвори  Дева  Мария .
Дева Мария е  родила  Иисус  Христос . Евангелията казват едно и също . Тя е родила девствена   остава девствена . На 25 март сгодената вече  Мария получава вест от  Арахангел  Гавраил- архангелът вестоносец , че ще роди син ,  който ще нарече  Иисус . Тя не вярва , защото не е била с мъж. .... Евамгелията разказват тази случка  . Тя забременява чрез светият дух. Точно след 9 месеца , на 25 дркември ражда син , който наистина  нарича  Иисус .  Раждането е пропокувано 500 години по рано от пророк  Исая .
През 1858 на 11 февруари  Дева Мария се явява в град Лурд във Франция на едно 11 годишно момиченце  Бернардет . След това се явява отново още 17 пъти . Поръчва разни неща . Иска на мястото където е стояла да пише „ Тук беше  заченалата  девствена “
Така е изписано под паметника поставен в пещерата , където се е явила .
Това е най вярното определение за жената родила   Бога .
Коя е   Мария ?
Какво историята  знае за нея ?
Какво намираме записано ?
Единствена дъщеря на  боголюбиво семейство , което дълги години е било бездетно .
Когато се ражда , от благодарност я обричат на  Бога.
 От  три годишна служи в храма и излиза , когато е вече пълнолетна и трябва да се омъжи .
Ден и нощ е била  в храма . Не са ѝ познати детските игри ,  ласките на мама , съзряването като девойка с дружбата с приятели и приятелки от детството .
Едно чисто и сияйно създание , отдадено на молитва и служба  пред Бога за доброто на  хората.
За мен тя е толкова важна в историята на  земляните , колкото и нейният син Иисус.
И не само защото е негова  майка . Не - много по важно е , че тя е единствената жена , която ражда плод от  Светият  Дух . От ЕНЕРГИЯ .
Доказва , че една земна - материална  яйцеклетка , може да бъде оплодена от енергия .
Разбирате ли ?
Това  вече не е  Ева , тази , която е .... вкусила  ябълката .
Това е изключително важно за земляните . Програмата , на размножаването на хората , е заменяема и това се случва при  Мария .
Първо майката е тази , която измива първородният грях .Доказва , че може да бъде изчистен женският грях .
Ако си мислите , че лесно пиша тези редове , дълбоко се лъжете . Много години ми трябваха , за да се реша да напиша това . 
Благодаря ти  Мария , Майко  Божия и наша  небесна и земна  МАЙКО !
Ти успя да докажеш , че ние земните жени , ако сме пречисти , пре достойни , с препълнени  с любов и преклонение пред  Бога Създател и  Божиите закони сърца , можем да отхвърлим  първородният грях на  прабаба ни  Ева .
Женската плът може да се върне към програмата замислена от създателя !
Дали се изразявам правилно ?
 Не знам “
Дали разбират читателите ?
Не знам .
Но мисля , че в  двадесет и първи век, от висотата на науката и постиженията на физиката в  Общата теория на относителноста ,  квантовата механика   и всички най нови достижения на науката и трябва да прочетем оставеното ни от Спасителя и да си дадем сметка , че  преди две  хиляди години , той се роди тук на земята , за да ни  спаси , показвайки ни законите на  Космоса и вселената.
Преди 2000 години той ни даде  учението за  зависимостта на енергията от човешкото тяло.
Ние трябва да го разберем , Да го изпълняваме . Още преди 2 000 години човешкото тяло може да живее по закона на  Бога -  Вселената.
Затова е спасител
Разбирате ли ????